Oamenii se confrunta de cele mai multe ori cu durerile de spate care se datoreaza pozitiei incorecte de stat acasa,la birou,la scoala,etc.

Back Magic support vine in ajutorul dvs. in tratarea durerilor de spate si a corectarii posturii. Acesta este un aparat profesional usor de folosit si eficient pentru toate varstele.

Este confectionat din material ABS ( Acrylonitrile butadiene styrene este un material usor de prelucrat, cu proprietati excelente la termoformare si un grad ridicat de rezistenta la impact. ) cu puncte terapeutice magnetice de inalta calitate. Dispozitivul de intindere lombara este usor si are o dimensiune de 38x25cm, astfel incat puteti folosi acasa, la birou, sau sa-l luati cu usurinta in calatorii.

Cum se foloseste?

Foarte simplu! Cu doar 5 minute de doua ori pe zi.

Back Magic dispune de 3 nivele de intensitate

Folositi Back Magic 1 minut de doua ori pe zi in prima zi iar dupa aceea mariti timpul la 5 minute pe parcurs,la primul nivel

Pe măsură ce va exercitați muschii spatelui si flexibilitatea avansați la nivelul 2 tot 5 minute de doua ori pe zi In vederea ultimului nivel, trebuie sa aveti o flexibilitate bine definite a coloanei vertebrale

1 Review-uri

Recomand
Te scapă de durerile de spate foarte repede
la

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.