Echipament Outdoor

Filtre active

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 500,00 RON - 2.390,00 RON

Baterie Externa cu Functie... Baterie Externa cu Functie... 2
Disponibil
Acasa

Baterie Externa cu Functie de Starter Auto Powertraveller Redstart 50

1.256,99 RON
Uitați de startere grele, voluminoase de pornire a mașinii - Redstart 50 este un starter compact și ușor, care cântărește doar 550g. Depozitați-l în carcasa cu fermoar inclus, lăsând o mulțime de spațiu în portbagaj. Nu doar un starter, acest produs este de asemenea capabil să încarce dispozitive 5V, cum ar fi tablete și smartphone-uri. Va reîncărca chiar...
Baterie Externa cu Lanterna... Baterie Externa cu Lanterna... 2
Disponibil
Acasa

Baterie Externa cu Lanterna Powertraveller Sport 25

699,99 RON
Dacă sunteți în căutarea unei baterii externe portabile si dure, dar compacte, nu căutați mai departe de Sport 25. Fabricat din materiale rezistente, dure, este, de asemenea, rezistent la apă și la praf la calificativul IP67, iar designul ergonomic este perfect pentru a fi bagata in buzunar.
Baterie Externa cu Cabluri... Baterie Externa cu Cabluri... 2
Disponibil
Acasa

Baterie Externa cu Cabluri Integrate Powertraveller Swift 40

999,99 RON
În ciuda formei sale mici și ușoare, Swift 40 este bine dotata datorită bateriei sale de 10000mAh. Nu doar pentru încărcarea dispozitivelor mici, această baterie externa portabilă este de asemenea capabilă să încarce laptopuri prin USB-C.
Baterie Externa cu Panou... Baterie Externa cu Panou... 2
Disponibil
Acasa

Baterie Externa cu Panou Solar Powertraveller SolarAdventurer

869,99 RON
Panou solar cu baterie integrată, SolarAdventurer abordează nevoia unei soluții totul în unu. Încărcați bateria internă în timpul zilei prin panoul solar și folosiți-o când soarele apune pentru a vă încărca dispozitivele de 5V.
Baterie Externa cu Panou... Baterie Externa cu Panou... 2
Disponibil
Acasa

Baterie Externa cu Panou Solar Powertraveller Kestrel 40

1.256,99 RON
Când dimensiunea și greutatea sunt importante, Kestrel 40 este un panou solar pliabil de 12 W, cu baterie integrată de 10000mAh. Negând nevoia de a transporta o baterie separată și un panou solar, acest produs se pliază într-un pachet și este capabil să încarce o multitudine de dispozitive 5V.
Kit Baterie Externa si... Kit Baterie Externa si... 2
Disponibil
Acasa

Kit Baterie Externa si Panou Solar Powertraveller Extreme

1.199,99 RON
Extreme Solar Kit este un element indispensabil pentru aventurieri, călători și pasionați de aer liber. Extreme Kit este rezistent la apă și la praf la calificativul IP65, Extreme Kit este întotdeauna la îndemână pentru a oferi energie.

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 500,00 RON - 2.390,00 RON

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.