• Pret redus

Set Orteze de genunchi - Postoperator, Activitati sportive, Universal, 2 bucati, Negru

20,20
1 Review-uri
0,00 RON 189,99 RON -189,99 RON
cu TVA

Suport medical pentru genunchi ajuta in cazul deviațiilor sau deformărilor aparatului locomotor .
*Cel mai eficient sistem de prindere si sustinere al patellei, stabilizator al ligamentelor ACL, PCL, LCL si MCL.

Plata online cu cardul pana la 12 rate!

*Cel mai eficient sistem de prindere si sustinere al patellei, stabilizator al ligamentelor ACL, PCL, LCL si MCL.

Suport pentru genunchi ajuta in cazul deviațiilor sau deformărilor aparatului locomotor. Ajută in sustinerea articulatiilor genunchiului ( femurul, meniscurile, ligamentele, platoul tibial, rotula, cartilaj articular, etc. ) după ce acestea au fost traumatizate prin entorse, luxații, fisuri, paralizat sau dupa intreventii chirurgicale pentru fracturi, rupturi de menisc, ligamente încrucișates sau leziuni de tendoane.

Recomandata de medicii ortopezi post artroscopie si in afectiuni ale meniscului!

Sistem de prindere recomandat de medicii specialisti!

Suport pune în repaus segmentul afectat, îl susține și îi dă timp de vindecare, ghideaza capsula genunchiului in pozitia adecvata. Cu un mecanism de prindere si sustinere, eficient si stabil, elimina durerile de genunchi, previne accidentarea si este recomandata postoperator(postartroscopie). Din material neopren si margini siliconate. Marime universala reglabila intre 31 - 51cm in circumferinta genunchiului.

Sustinere ferma a genunchiului!

Recomandari:

Aceasta poate fi folosita atat de oameni cu probleme ale articulatiilor genunchiului sau / si postoperator cat si de oameni care nu au avut interventii la nivelul genunchiului dar care sunt sportivi , sau petrec mult timp in genunchi, fie ca gradinaresc, muncesc in aceasta pozitie, precum parchetarii, menajerele.

De asemenea, persoanele varstnice care se confrunta cu o degenerare fiziologica a genunchiului, sau sunt supraponderali si in plus au afectate si alte articulatii, soldul de exemplu, cu deformarea mersului, ar trebui sa poarte suport in deplasarile lungi pe jos, sau la treburile casnice.

1 Review-uri

Îți trebuie
Daca faci sport chiar ai nevoie de acest produs
la

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.