Masinile care merg pe baza puterii electrice sunt tot mai des intalnite iar oamenii apeleaza cu incredere la aceste tipuri de masini fie ca vor sa mai diminueze din poluare fie din curiozitate, fie din pura placere. 

Statia de incarcare dispune de un ecran LCD unde sunt afisate toate detaliile si datele masinii. Astfel puteti monitoriza starea de incarcare, curentul,tensiunea si temperatura. 

Aceasta dispune si de un cablu de 7.5 metri lungime, ceea ce confera suficient spatiu intre masian si statie, deci nu trebuie sa va faceti griji ca nu v-ar ajunge cablul pentru alimentare. Stația folosește o carcasă din aliaj de aluminiu și un panou din aliaj pentru PC pentru a face stația noastră mai puternică.  Nivelul anti-coliziune IK este de până la nivelul 10 și nu va fi deteriorat chiar dacă suportă greutatea unei mașini.

Stația are un nivelator de putere care echilibrează stația atunci când dispozitivul multi electric este în funcțiune.Astfel stația poate funcționa sub un curent constant, evitând ruperea și alte pericole de siguranță cauzate de instabilitatea curentă. 

Spre deosebire de încărcătoarele EV normale, încărcătorul nostru EV este compatibil cu toate mașinile electrice, care respectă standardul SAE J1772, inclusiv RENAULT și FIAT.  Toate produsele noastre au trecut certificarea CE și certificarea germană TUV.

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.