Durerea de spate este o afectiune foarte raspandita atat la cei tineri cat si la cei varstnici. Acestea, de foarte multe ori, te opresc din activitatile zilnice obisnuite, si va provoaca disconfort.

Banca pentru elongare a coloanei vertebrale intra in categoria de dispozitive medicale si este un tratament eficient in eliminarea durerilor de spate.

Este un tratament non-invaziv care nu numai ca va intinde, vertebrele de la nivelul coloanei vertebrale,si elimina durerile de spate, ci ajuta si in tratarea durerilor de la nivelul: umerilor, soldurilor, genunchilor si a gleznelor, ajuta orice articulatie care poarta greutatea!

Studiile arata ca acest tip de terapie are numeroase efecte pozitive asupra organismului. In esenta este vorba despre aplicarea unei forte de tractiune asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi (muschi, tendoane, ligamente) si de a indeparta suprafetele articulare, pentru a amorsa procese reparatorii locale.

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.