Instrumentul de slăbit cu înghețare este utilizat pentru descompunerea grăsimilor la temperaturi joase din organism.

Prin controlul energiei de răcire livrate în zona corpului țintă, înghețarea celulelor grase subcutanate, care este adecvată pentru eliminare.

Poate fi aplicat pe anumite părți ale corpului și nu dăunează epidermei și altor țesuturi celulare.

Filmul din plastic și îngheț sunt sigure și fiabile, ușor de utilizat.

Instrumentul de slăbit înghețat protejează pielea de energia de răcire, îmbunătățind în același timp eficiența produsului și are efecte asupra transmiterii de elasticitate, nutriție, umiditate etc.

Avantajele instrumentului de înghețare a corpului

A. Funcție de reglare convenabilă

Reglarea precisă a temperaturii și presiunii transmite corect energia de răcire adipocitelor subcutanate

b. Îmbunătățesc elasticitatea instrumentului de înghețare a pierderii în greutate

Instrumentul de scădere în greutate poate proteja pielea de energia de răcire, îmbunătățind în același timp eficacitatea produsului. Are efectul de a oferi elasticitate, nutriție, umiditate etc.

c.Este acest tratament în siguranță?

Foarte sigur. Acest lucru se datorează faptului că răcirea controlată afectează numai adipocitele și nu dăunează altor celule și țesuturi.

d. Dacă terapeutul poate reveni la activitatea normală după tratament.

Da. După tratament, terapeutul poate efectua imediat activități normale zilnice.

e. Unde s-a dus grăsimea?

Adipocitele cristaline răcite mor și sunt metabolizate în mod natural ca limfă de către organism.

f.Cât de multe tratamente trebuie să obținem rezultate?

Depinde de starea și locația pacientului. De obicei, recomandăm următoarele zone mai largi (cum ar fi abdomenul, burta, coapsa etc.) o dată la 2,3 săptămâni pentru un total de 4 tratamente. Stenoza corpului este împiedicată de la un tratament suplimentar o dată la 20-30 de zile, iar al doilea tratament poate fi efectuat numai după prima săptămână de tratament.

g.Când poate fi eficient un terapeut?

Efectul depinde de fiecare terapeut și loc de tratament diferit. După 2 sau 3 săptămâni de tratament, veți vedea efectul.

h.Teoterapeutul trebuie să combine alte terapii speciale

Se recomandă combinarea următoarelor operații :Terapia cu ultrasunete concentrată de înaltă intensitate sau masajul, frecvența radio cu interval poate face efectul terapeutic mai bun înainte de înghețarea tratamentului pentru pierderea în greutate. După tratamentul pierderii în greutate înghețată, este nevoie de suficient masaj pentru a netezi detoxifierea după operația limfatică. A bea suficientă apă fiartă ajută, de asemenea, la detoxifierea ganglionilor limfatici.

i. Dacă filmul de îngheț are efecte asupra combinației de echipamente?

Functioneaza. Deoarece în cursul tratamentului, filmul înghețat poate proteja suprafața pielii. În plus, membranele de congelare conțin formulări pentru prevenirea înghețului, care controlează puterea de răcire care stimulează direct pielea în timpul tratamentului.

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.