Vacu Magic Beauty Line combină exercițiile fizice cu radiațiile IR și vidul. Toți factorii care funcționează simultan ajută la arderea mult mai multe calorii decât în timpul unui antrenament clasic.

Infraroșul grăbește metabolismul prin creșterea temperaturii corpului si transpiratiei. De asemenea, ajută la regenerarea celulelor pielii și relaxează (încălzește) mușchii. Vacu Magic este echipat cu o lampă IR puternică pe fiecare parte.

Efectul vid - creșterea fluxului de sânge în țesutul adipos subcutanat accelerând eliberarea de acizi grași în regiunile de sub talie.

Capsula Vacu Magic poate fi comandată cu o banda de alergare, bicicletă de antrenament sau un pas cu pas eliptic.

Combinația de exercițiu și presiunea negativă în capsulă îmbunătățește circulația sângelui în piele și țesutul subcutanat în zonele care acumulează cantități mai mari de grăsimi: coapse, fese și talie. Energia pentru mușchii scheletici este stocată în celulele grase. În timpul exercițiului, vidul eliberează acizi grași din țesutul adipos. De asemenea, asigură o mai bună circulație a sângelui pentru a accelera transportul în țesutul muscular.

Vacumul îmbunătățește circulația limfatică. Este responsabil pentru îndepărtarea deșeurilor metabolice și a excesului de apă. Pielea netedă și fermă este rezultatul unui flux limfatic stimulat.

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.