Statul pe scaun, o postura nesanatoasa, miscarea insuficienta - toate acestea pot pune o presiune deosebita pe coloana vertebrala lombara.

 

 

Aparatul pentru masaj 3 in 1 asigura masajul zonelor tensionate ale coloanei vertebrale si asigura 3 functii de wellness diferite:

1.      Stimularea electrica: impulsurile electrice scurte stimuleaza punctele de presopunctura din zona vertebrala, cunoscute din medicina traditionala chineza.

2.      Caldura infrarosie ajunge in straturile profunde de tesut, oferind un sentiment unic de relaxare si stare de bine.

3.      Campul magnetic: functioneaza pentru o armonizare perfecta a echilibrului interior.

 

Ajută la promovarea circulației sanguine locale, relaxează mușchii și ameliorează oboseala musculară. Poate ajuta la tratamentul proeminenței discului lombar, a tulpinii musculare lombare, a hiperostozei lombare și a durerii lombosacrale.

 


Caracteristici:

  • Toate functiile pot fi ajustate individual si reglate intr-un mod simplu folosind o telecomanda.

  • 2 electrozi, care permit utilizarea dispozitivului pe brate sau picioare, sunt de asemenea, incluse in pachet.

  • Aparat pentru masaj 3 in 1 are o forma ergonomica si a fost special conceput pentru nevoile zonei tensionate si sensibile a coloanei vertebrale lombare. Dispozitivul ofera o modalitate foarte speciala si eficienta de a va relaxa.

  • Material: 80% ABS si 20% din otel inoxidabil
Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.