Total NoFrost

Este un sistem 100% automat, care elimina necesitatea de dezghetare. Aparatele Fhiaba NoFrost ofera o congelare de calitate profesionala. Alimentele sunt congelate prin intermediului circulatiei aerului racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, in congelator nu se va depune niciodata gheata, iar alimentele nu sunt brumate.
Multumita acestui sistem decongelarea nu mai este necesara.
  Doua zone de setare a temperaturii 

  
Combina frigorifica Fhiaba Integrated70 ofera posibilitatea de setare a temperaturii in doua zone diferite.  
  Astfel, Zona I cuprinde rafturi pe care se pot depozita alimente corespunzatoare unei temperaturi standard pentru frigider (+ 2... +8 gr. C.) si doua sertare speciale "Low temperature" de conservare a alimentelor cu control al umiditatii.
Temperaturile scazute incetinesc procesul de deteriorare, iar nivelul corect de umiditate previne pierderile de apa din alimentele proaspete; ambele avand ca rezultat conservarea indelungata si la o calitate superioara a alimentelor.
   Zona II este reprezentata de un compartiment secundar, independent de zona I, care ofera posibilitatea de setare a temperaturii in 3 moduri - compartiment TriMode:

   1. Frigider
   2. Fresco
   3. Congelator

Functie BottleCooler

Aceasta functie este disponibila pentru compartimentul TriMode, iar rolul acesteia este de a raci rapid bauturile.
Utilizare: dupa ce sticla este introdusa in compartimentul TriMode se activeaza functia "BottleCooler".
 Atunci cand bautura este racita la o temperatura perfecta pentru servire, un semnal acustic va atentiona acest lucru.


Modul Vacation


In scopul de a reduce costurile energetice in timpul perioadelor de vacante scurte, este recomandat sa fie activata functia de vacanta, care optimizeaza consumul de energie.
Utilizatorul are posibilitatea de a selecta durata perioadei de vacanta.Modul Shopping


Prin selectarea acestei functii pentru compartimentele frigider sau TriMode, unitatea este pregatita sa accepte cantitati mari de produse care sunt la o temperatura ambientala si pe care trebuie sa le aduca rapid la o temperatura de conservare in conditii de siguranta.
Sistem de deschidere Equilance


Sistemul patentat Fhiaba Equilance se refera la balamaua "dual-movement", care imbina inovatiile tehnice cu cele de design. Miscarea auto-echilibrata garanteaza stabilitate si rezistenta la infinite deschideri si, mai presus de toate, permite instalarea integrata la acelasi nivel cu mobila.

Iluminare cu LED-uri


Utilizeaza tehnologia cu LED-uri moderne, pentru a asigura o vizualizare optima in interiorul combinei frigorifice. Doua LED-uri pozitionate in partea de sus a compartimentului asigura iluminatul acestuia, in timp ce LED-uri individuale ilumineaza zonele distincte ale compartimentelor: Frigider si TriMode. Acest tip de iluminare emite mai putina caldura decat lampile traditionale si unitatea nu trebuie sa foloseasca atat de multa energie pentru a mentine temperatura scazuta.


Sistem de inchidere silentios

Compartiment TriMode

Acest modul permite utilizatorului
 sa schimbe temperatura de pastrare in sertarul de jos, fie ca un frigider standard prevazut la 5 gr. C.un congelator la -18 gr. C.sau modul Fresco - exclusiv Fhiaba - la 0 gr. C., prin care se controleaza temperatura si nivelul de umiditatea, in asa fel incat sa se mentina prospetimea carnii, a pestelui, a legumelora plantelor medicinalea fructelor, etc.  Acest modul permite o gestionare extrem de flexibila a mediilor de conservare.


Meniu Interactiv Fhiaba Access


Gestionarea si monitorizarea operatiunilor din intregunitate sunt realizate printr-o tehnologie electronica avansata.
Ecranul digital
 afiseaza 
temperaturile actuale din cele 2 compartimente - frigider si compartiment TriMode, precum si data si oradatorita sistemului de ceas in timp real.
Prin intermediul
 panoului de control touch screen, utilizatorii pot accesa meniul interactiv pentru a selecta mai multe functii disponibile si a personaliza functionarea combinei frigorifice pe baza nevoilor propriiUtilizatorul este avertizat cu privire la orice situatie mai putin frecventa prin mesaje text care apar pe ecran.


Meniul este disponibil in mai multe limbi de circulatie internationala - franceza, engleza, italiana, germana si spaniola.

Sistem de ventilatie ProVent


Ventilatia independenta in fiecare compartiment si distributia uniforma si continua a aerului rece asigura temperaturi constante care garanteaza cele mai bune conditii de conservare.


Material interior - INOX integral anti-bacterial

Materialele fine high-end folosite in procesul de fabricatie a sistemelor frigorifice Fhiaba au fost selectate pe baza calitatilor estetice si tehnologice: interiorul si exteriorul din inox garanteaza un impact vizual puternic si un nivel ridicat de igiena.  Detaliile de design, cu finisaje din aluminiu si rafturi ultra luminoase din stica completeaza interioarele elegante si asigura un design modern si distinctiv. Folosirea in interior a inoxului permite un control mai bun asupra temperaturii, ca urmare a transferului termic dintre aerul rece din interiorul compartimentului si suprafata de inox, realizandu-se in acest fel o racire uniforma a intregului volum de aer, evitandu-se schimbarile bruste de temperatura cauzate de deschiderile usii sau de intreruperile de energie electrica. Absenta colturilor ascutite si a rizurilor simplifica intretinerea, reducand dificultatile in curatare date de petele greu accesibile.
Sistem de rafturi Evenlift
™ - 4 rafturi

Sistemul de rafturi glisante - patentat Fhiaba EvenLift - permite adaptarea la orice inaltime a rafturilor, fara a fi nevoie de scoaterea acestora in exteriorul combinei frigorifice sau de fixarea pe nise deja existente, transformand interiorul combinei frigorifice intr-unul organizat si versatil.

Functii:

 • Total NoFrost
 • Doua zone de setare a temperaturii
 • Compartiment TriMode
 • Meniu Interactiv Fhiaba Access 
 • Sistem de ventilatie ProVent
 • Material exterior: INOX
 • Material interior - Interior din INOX anti-bacterial
 • Optional i se pot atasa panouri laterale din INOX
 • 4 rafturi Evenlift
 • 4 rafturi pe usa
 • Clasa energetica A+
 • Modul IceMaker si Fitru de apa integrat - (functii optionale)
 • Posibilitate de alegere a dimensiunii cuburilor de gheata
 • Functie BottleCooler
 • Modul Vacation
 • Modul Shopping
 • Sistem de deschidere Equilance
 • Avertizare sonora usa deschisa
 • Iluminare cu LED-uri
 • Sistem de inchidere silentios
Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.