Dispozitivul medical Alphay lombar este un aparat de masaj pentru zona lombara care vine
in ajutorul dvs. , usor si practic. O noua inovatie in materie de recuperare medicala a spatelui.

.

Designul unic al dispozitivului are incorporat un motor silentios si circuite de inalta tehnologie, pompa de aer ultra-silentioasa cu airbag-uri profesionale de siguranta , terapie cu caldura si magneti .

  • Acesta actioneaza prin : lumina LED , terapie termica , masaj cu vibratii , cip electromagnetic.

  • Este un dispozitiv de masaj care amelioreaza stresul din corp prin ridicare si mentinerea taliei intr-o stare de relaxare.Tot odata creeaza o forta de tractiune intre partea inferioara a coastei si partea superioara a soldului, pentru a reduce greutatea pe spatele inferior . Prin urmare , datorita cresterii spatiului discului intervertebral ( structura anatomica rotunjita si plata, constituita dintr-un tesut cartilaginos, reunind si jucand intre ele un rol de amortizor ), presiunea aplicata asupra radacinii nervoase spinale este ameliorata, prin aceasta scapand de durere .

  • Terapia cu vibromasaj : sistem innovator bazat pe vibromasaj pentru zona lombara. Dispune de un motor dublu de vibromasaj pentru a atinge toate punctele dureroase ale spatelui inferior.

  • Terapie prin temperatura oscilanta : sistem care conbina sistemul LED cu terapia termica care patrunde in sitemul lombar ameliorand durerile.

  • Durerea lombara este o situatie frecventa. Mai mult de 80% din persoane de diferite varste au cel putin o data in cursul vietii o durere lombara . Cauzele durerii lombare joase pot fi multiple : Incordarea musculaturii , Hernie de disc , Sciatica, , Stenoza spinala , Lordoza lombara ,Fracturi vertebrale , Scolioza , Spondiloza lombara

1 Review-uri

Impresionant
Aparatul m-a ajutat să nu mai am dureri lombare
la

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.