Total NoFrost

Este un sistem 100% automat, care elimina necesitatea de dezghetare. Aparatele Fhiaba NoFrost ofera o congelare de calitate profesionala. Alimentele sunt congelate prin intermediului circulatiei aerului racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, in congelator nu se va depune niciodata gheata, iar alimentele nu sunt brumate.
Multumita acestui sistem decongelarea nu mai este necesara.

  Doua zone de setare a temperaturii 

  
Vitrina de vinuri Fhiaba Integrated60 ofera posibilitatea de setare a temperaturii in doua zone diferite.  
  Astfel, Zona I - Compartiment Crama - 
cuprinde rafturi pe care se pot depozita sticlele de vin la temperatura dorita sau in functie de caracteristicile vinului (+10 gr. C. - temperatura ajustabila intre +4...+12 gr.C.).
   Zona II este reprezentata de 
doua sertare secundare, independente de zona I, care ofera posibilitatea de setare a temperaturii in 3 moduri - compartiment TriMode:
   1. Frigider
   2. Fresco
   3. Congelator


Functie BottleCooler


Aceasta functie este disponibila pentru compartimentul TriMode, iar rolul acesteia este de a raci rapid bauturile.
Utilizare: dupa ce sticla este introdusa in compartimentul TriMode se activeaza functia "BottleCooler". Atunci cand bautura este racita la o temperatura perfecta pentru servire, un semnal acustic va atentiona acest lucru.


Modul Vacation


In scopul de a reduce costurile energetice in timpul perioadelor de vacante scurte, este recomandat sa fie activata functia de vacanta, care optimizeaza consumul de energie.
Utilizatorul are posibilitatea de a selecta durata perioadei de vacanta.Modul Shopping


Prin selectarea acestei functii pentru compartimentele frigider sau TriMode, unitatea este pregatita sa accepte cantitati mari de produse care sunt la o temperatura ambientala si pe care trebuie sa le aduca rapid la o temperatura de conservare in conditii de siguranta.Material interior - INOX integral anti-bacterial

  Materialele fine high-end folosite in procesul de fabricatie a sistemelor frigorifice Fhiaba au fost selectate pe baza calitatilor estetice si tehnologice: interiorul si exteriorul din inox garanteaza un impact vizual puternic si un nivel ridicat de igiena.  Detaliile de design, cu finisaje din aluminiu si rafturi ultra luminoase din stica completeaza interioarele elegante si asigura un design modern si distinctiv. Folosirea in interior a inoxului permite un control mai bun asupra temperaturii, ca urmare a transferului termic dintre aerul rece din interiorul compartimentului si suprafata de inox, realizandu-se in acest fel o racire uniforma a intregului volum de aer, evitandu-se schimbarile bruste de temperatura cauzate de deschiderile usii sau de intreruperile de energie electrica. Absenta colturilor ascutite si a rizurilor simplifica intretinerea, reducand dificultatile in curatare date de petele greu accesibile.

Iluminare cu LED-uri


Utilizeaza tehnologia cu LED-uri moderne, pentru a asigura o vizualizare optima in interiorul unitatii. Doua LED-uri pozitionate in partea de sus a compartimentului asigura iluminatul acestuia, in timp ce LED-uri individuale ilumineaza zonele distincte ale compartimentelor: vitrina de vinuri si TriMode. Acest tip de iluminare emite mai putina caldura decat lampile traditionale si unitatea frigorigica nu trebuie sa foloseasca atat de multa energie pentru a mentine temperatura scazuta.

Functii:

 • Total NoFrost
 • Doua zone de setare a temperaturii
 • Compartiment TriMode
 • Meniu Interactiv Fhiaba Access 
 • Sistem de ventilatie ProVent
 • Material interior - Interior din INOX anti-bacterial
 • 9 rafturi de lemn pentru sticle
 • Usa din sticla anti-UV
 • Clasa energetica A+
 • Functie BottleCooler
 • Modul Vacation
 • Modul Shopping
 • Sistem de deschidere Equilance
 • Avertizare sonora usa deschisa
 • Iluminare cu LED-uri
 • Sistem de inchidere silentios

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.