Perna de dormit Feel Lagom® care vă corectează vă permite să mențineți o postură corectă în timpul somnului, reducând disconfortul la spate. Designul său compact și ergonomic se potrivește perfect și este plasat între picioare sau genunchi.

 

Odihnă și bunăstare

În timpul odihnei, este posibil ca spatele nostru să nu fie poziționat corect și să exercite presiune asupra corpului nostru, ridicându-se dimineața supărat de o postură forțată pe tot parcursul nopții. Perna ajută la corectarea poziției șoldului dvs., alinierea coloanei vertebrale pentru a atenua posibilul disconfort muscular, spate, șold și genunchi.

Îl puteți poziționa perfect cu forma curbată între genunchi sau între picioare, oferind un sprijin mai mare și o ușoară ridicare a picioarelor. Datorită acestei poziționări strategice și ergonomice, presiunea exercitată asupra spatelui inferior și a șoldurilor este redusă atunci când dormiți lateral.

 

CALITATE PENTRU O REPARAȚIE REPARAȚIE

Perna de corecție Feel Lagom® este fabricată din spumă de înaltă calitate, care oferă o durabilitate mai mare. Se adaptează la postura ta, dar revine întotdeauna la forma inițială, reducând uzura.

Are micro perforări pentru a facilita ventilația și a o menține răcită și uscată în orice moment. În plus, capacul său este detașabil pentru a permite separarea capacului și spălarea convenabilă în mașina de spălat.

CARACTERISTICI

  • Greutate: 280g
  • Măsurători: 24x24x6 cm
  • Referință: TH17COJ001

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.