Durerea de spate este o afectiune foarte raspandita atat la cei tineri cat si la cei varstnici. Acestea, de foarte multe ori, te opresc din activitatile zilnice obisnuite, si va provoaca disconfort.

 

Banca pentru elongare a coloanei vertebrale  este un tratament eficient in eliminarea durerilor de spate.

 

Elongatia sau tractiunea vertebrala, denumita uneori si metoda de decompresie vertebrala. In esenta este vorba despre aplicarea unei forte de tractiune asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi (muschi, tendoane, ligamente) si de a indeparta suprafetele articulare, pentru a amorsa procese reparatorii locale.

 

Este un tratament non-invaziv care nu numai că vă întinde, vertebrele de la nivelul coloanei vertebrale,si elimina durerile de spate, ci ajuta si in tratarea durerilor de la nivelul: umerilor, șoldurilor, genunchilor și a gleznelor, ajuta orice articulație care poartă greutatea!

Studiile arată că acest tip de terapie are numeroase efecte pozitive asupra organismului. In esenta este vorba despre aplicarea unei forte de tractiune asupra tesuturilor cu scopul de a intinde tesuturile moi (muschi, tendoane, ligamente) si de a indeparta suprafetele articulare, pentru a amorsa procese reparatorii locale.

 

Această bancă este simplu de folosit și portabilă, poate fi folosită acasa sau o puteti transporta oriunde doriti .

1 Review-uri

O alegere inspirata
Recomand, aceasta banca terapeutica este perfecta pentru elongatia coloanei.
la

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.