Masajul de compresie a picioarelor CINCOM nu numai că poate ameliora oboseala, ci și poate ajuta oamenii să îmbunătățească circulația. Poate oferi o experiență de masaj minunată și diferită pentru tineri și vârstnici. Avem o echipă profesionistă de cercetare și dezvoltare cu multe descoperiri tehnologice, doar pentru a însoți fiecare familie să trăiască confortabil, astfel încât fiecare client să poată folosi masajul nostru pentru a se relaxa oricând și oriunde. Masajul personal de calitate superioară nu mai este un lux?

CINCOM își propune să vă ofere cel mai bun serviciu și să vă îngrijească sănătatea în fiecare zi!

 

Caracteristicile produsului:

1. Pompați aerul în airbag-uri de la picioare la picioare într-un ciclu continuu pentru a face mușchii să se simtă ca frământarea masajului cu două mâini.

2. 2 moduri de masaj, 3 niveluri de intensitate a presiunii cu 10 tehnici și metode diferite de masaj.

3. Funcția de oprire automată de 20 de minute, sigură și fiabilă.

4. Reglați dimensiunea vițeilor prin velcro sau cele două extensii gratuite. Perimetrul este de la 14,6 inch la 28,5 in. Costum pentru grupuri diferite.

 

Cât de important este un masaj zilnic al picioarelor pentru îngrijirea sănătății?

1. Îmbunătățiți calitatea somnului: utilizarea acestui masaj pentru picioare înainte de somn vă poate îndepărta cu ușurință oboseala fizică și mentală, aducându-vă pace pentru a vă menține într-o stare confortabilă.

2. Relaxați mușchii rigizi: Masajul portabil vă poate ajuta să eliberați tensiunea, stresul sau durerea pe picioare și picioare, să vă reîmprospătați spiritul și mintea oricând și oriunde.

3. Promovați circulația: acest masaj de presiune a aerului vă poate stimula în mod eficient mușchii și vă poate activa corpul, de asemenea, vă poate accelera fluxul de circulație, ceea ce este benefic pentru bătrânii care suferă de o circulație slabă.

 

Specificații:

Tensiune nominală: AC100V ~ 240V / DC12V 1A

Putere nominală: 12 W

Pachetul include

2 x picioare și picioare 1 x controler portabil 1 x adaptor / DC 12V

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.