Oala pentru orez cu microunde Feel Lagom® este o ustensilă de bucătărie care vă va permite să pregătiți orez delicios și preparate aburite într-un mod rapid, curat, sănătos și fără adăugarea de grăsimi de gătit sau uleiuri.

Pentru a facilita procesul de gătit, sunt incluse ca accesorii o ceașcă de măsurare și o lingură de orez.

REDUCEȚI TIMPUL DE GATIT

Elementul cheie al aragazului este sistemul său avansat de presurizare cu supapă de eliberare a aburului pentru a accelera procesul de gătit. Designul său oferă ventilația necesară pentru încălzire, evitând stropirea în timpul timpului de gătit sau scăparea aburului, realizând astfel punctul de gătit perfect pentru alimente. În plus, reține căldura mai mult timp.

MARI POSIBILITĂȚI ÎN MICI SPAȚIU

Puteți găti mâncăruri gătite și aburite: diferite tipuri de orez (cereale rotunde, basmati, grâu integral ...), cereale (fulgi de ovăz, quinoa, cuscus etc.), precum și legume, carne sau cartofi.

Aragazul pentru orez cu microunde Feel Lagom® nu vă va face să vă întrebați cum este utilizat, deoarece atât utilizarea sa, cât și asamblarea sa sunt foarte ușoare, fără a face efortul minim. Are dimensiunea perfectă pentru orice cuptor cu microunde și nu are nevoie de tratament special, deoarece poate fi spălat manual sau în mașina de spălat vase.

BENEFICIILE GĂTIRII CU VAPOR

Aburirea este o metodă de gătit care se face puțin câte puțin. Este un mod sănătos de a găti, deoarece nu va trebui să adăugați grăsimi sau uleiuri de gătit; permite menținerea umidității alimentelor, precum și a tuturor nutrienților săi și fără a modifica aromele.

SPECIFICATII TEHNICE

  • Greutate: 250g
  • Măsurători: 22,5x19x12 cm
  • Referință: CH11MIC002

feel-lagom

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.