Fierul vertical portabil Feel Lagom® vă lasă hainele impecabile și este foarte util dacă călătorim sau plecăm de acasă. Datorită dimensiunilor sale, este ușor de manevrat și foarte confortabil de transportat și depozitat în bagaje.

 

Functie 2 ÎN 1

Utilizarea sa este foarte recomandată pentru a elimina ridurile de pe haine după ce le-ai scos din valiză în călătoriile tale sau pentru retușuri zilnice. Mânerul său ergonomic va facilita sarcina.

Talpa sa emite căldură și are 3 temperaturi reglabile pentru a o alege pe cea care se potrivește cel mai bine țesăturii de tratat. Are un cap care ne permite să periem și să aburim simultan.

Puteți elimina complet ridurile din toate tipurile de țesături, cum ar fi bumbacul, poliesterul sau țesătura. Este, de asemenea, perfect pentru perdele, fețe de masă sau foi.

 

Revoluția de călcat

Fierul de călcat vertical Feel Lagom® are un rezervor de apă detașabil de 70 ml și permite utilizarea timp de aproximativ 15 minute. Se încălzește rapid în 70 de secunde, iar designul său este perfect pentru călcarea verticală, dar și pentru utilizarea pe o masă de călcat.

Include accesorii pentru a-ți completa fierul de călcat: perie din țesătură care facilitează pătrunderea aburului, un îndepărtant scame pentru îndepărtarea părului, scamelor și a părului pentru animale de companie, un ulcior de apă pentru a facilita umplerea rezervorului și o geantă practică de transport pentru transportul acestuia.

 

SPECIFICATII TEHNICE

  • Putere: 800 W
  • Greutate: 800g
  • Măsurători: 38x26x33,5 cm
  • Referință: HM03PLA001

feel-lagom

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.