Mașina de cusut portabilă Feel Lagom® este perfectă pentru aranjarea hainelor, perdelelor, confecționării sau lucrărilor de bricolaj. Datorită dimensiunilor reduse, este perfect pentru a călători sau pentru uz casnic.

MICĂ MAESTRU AL CUSUTULUI

Fie că dețineți o cunoaștere perfectă a artei cusutului, fie că aveți puține cunoștințe, acum puteți îndeplini cu ușurință orice sarcină.

Precizia sa îl face cel mai bun aliat pentru cusutul manual, stăpânind o gamă largă de posibilități, permițându-vă să efectuați toate aceste activități cu o singură mână, datorită dimensiunii și ușurinței sale.

 

REVOLUȚIA DE CUSUT

Designul său constă din 4 puncte de reglare a firului pentru a realiza cusături stabile și fine. Unul dintre numeroasele sale avantaje este că nu are nevoie de o instalare a firului inferior, deoarece cusătura este produsă într-o singură linie, asigurând o demontare simplă și practică. Îmbrăcămintea sau materialele cu grosimea mai mare de 1,8 mm nu trebuie depășite.

Având grijă de detaliile sale, mașina de cusut Feel Lagom® nu are cabluri enervante, funcționează cu 4 baterii AA și are un întrerupător de alimentare cu blocare de siguranță; în acest fel bateriile nu se scurg în timp ce nu sunt utilizate.

Are o roată rotativă și o placă de prindere reglabilă, astfel încât să puteți anula cusăturile fără a vă răni sau a strica țesătura la care lucrați.

 

SPECIFICATII TEHNICE

  • Greutate: 220g
  • Măsurători: 21 × 6,5 × 3,5 cm
  • Referință: HM11COS001
Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.