Husa pentru canapea Feel Lagom® vă protejează canapeaua și previne uzura acesteia, desigur, fără a neglija secțiunea estetică. Husa este formată din trei piese: acoperă spătarul, scaunul și cotierele.

 

PROTECȚIE ȘI CONFORT

Husa canapelei este realizată din țesătură non-elastică. Țesătura sa din microfibră vă permite să îndepărtați cu ușurință părul animalelor de companie și protejează toate zonele de murdărie și uzură de la utilizarea zilnică.

Designul său se potrivește perfect oricărui tip de decor. Fiind reversibil, vă va permite să alegeți culoarea care vă place cel mai mult (un bej elegant sau o ciocolată strălucitoare) sau să schimbați culorile după cum doriți, pur și simplu prin răsucire.

 

MODERN ȘI UTIL

Husele de canapea reversibile Feel Lagom® au dimensiuni universale. Se potrivește și se adaptează perfect pentru a proteja întreaga canapea și este foarte căptușită pentru a-i spori confortul original.

În plus, microfibra căptușită permite spălarea capacului cu ușurință în mașina de spălat.

SPECIFICATII TEHNICE

  • Greutate: 500g
  • Măsurători: 180 × 247 cm
  • Referință: HM12FUN002

feel-lagom

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.