Husa fotoliu Feel Lagom® vă protejează fotoliul și previne uzura, desigur, fără a neglija secțiunea estetică. Husa este formată din trei piese: acoperă spătarul, scaunul și cotierele.

 

PROTECȚIE ȘI CONFORT

Husa scaunului este realizată din țesătură neelastică. Țesătura sa din microfibră vă permite să îndepărtați cu ușurință părul animalelor de companie și protejează toate zonele de murdărie și uzură de la utilizarea zilnică.

Designul său se potrivește perfect oricărui tip de decor. Fiind reversibil, vă va permite să alegeți culoarea care vă place cel mai mult (un bej elegant sau o ciocolată strălucitoare) sau să schimbați culorile după cum doriți, pur și simplu prin răsucire.

 

MODERN ȘI UTIL

Husa pentru scaune reversibilă Feel Lagom® este potrivită în special pentru scaune relaxante sau standard, cu sau fără urechi sau cu forme speciale. Se potrivește și se adaptează perfect pentru a proteja întregul scaun și este foarte căptușit pentru a-și spori confortul original.

În plus, microfibra căptușită permite spălarea capacului cu ușurință în mașina de spălat.

 

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate: 370 g

Măsurători: 60 × 180 cm

Referință: HM12FUN001

feel-lagom

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.