Compresorul de aer portabil de uz casnic Feel Lagom® este o mică pompă de aer excelentă pentru menținerea unei presiuni adecvate a aerului în anvelopele vehiculului, jucării, echipamente sportive, roți pentru biciclete, saltele de aer etc.

 

UTIL ȘI RAPID

Compresoarele de aer sunt accesoriul perfect pentru a vă menține vehiculul pregătit înainte de o călătorie și pentru a evita incidentele, cum ar fi înțepături sau lipsa de presiune pentru kilometri parcurși, care pot apărea pe drum cu anvelopele noastre; pentru a-ți regla bicicleta înainte de un antrenament zilnic sau pentru a juca acel joc săptămânal de care îți place să alergi atât de mult după minge.

Se adaptează oricărei supape de aer, deoarece sunt incluse diferite vârfuri suplimentare de evacuare a aerului, care pot fi plasate convenabil într-un rezervor de vârf încorporat în corpul compresorului. Este foarte ușor de utilizat și îl puteți controla prin butonul său, cu rezultate rapide și puternice. Incorporează o lumină de ghidare puternică, care va face sarcina și mai ușoară.

Utilizați compresorul în orice situație datorită celor 4 tipuri de încărcătoare de baterii AC, astfel încât să puteți alege în permanență cel de care aveți nevoie (EU VDE, AU SAA, JAP PSE, UK BS).

Este un dispozitiv complet sigur, deoarece este proiectat să se oprească automat după 30 de secunde de inactivitate și are prevenire a supraîncălzirii.

 

COMPACT ȘI USOR DE TRANSPORTAT

Este foarte ergonomic, iar manevrabilitatea sa este foarte simplă. Datorită ecranului LCD digital cu panou cu butoane, puteți vizualiza presiunea, crește și micșora după dorința dvs., precum și selecta formatul de presiune dorit (PSO, BAR, KPA). Furtunul său de aer are o conexiune filetată mult mai practică, stabilă, pentru a permite o manevrare mai bună.

Puteți păstra cu ușurință compresorul de aer portabil Feel Lagom® datorită dimensiunii sale compacte: în portbagaj, în magazia de grădină, într-un dulap acasă ... Veți avea întotdeauna aer comprimat la îndemână ori de câte ori aveți nevoie de el.

 

SPECIFICATII TEHNICE

  • Baterie: reîncărcabilă 1500mAh
  • Greutate: 200g
  • Măsurători: 6x4x3 cm

feel-lagom

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.