Capul de duș cu senzor de temperatură LED Feel Lagom® este un accesoriu care indică temperatura apei în orice moment prin culori izbitoare. În plus, are o funcție de filtrare a apei pentru a o purifica.

 

O BAIE DE CULORI

Creșteți senzația de bine în dușurile dvs. relaxante datorită acestui design modern cu reacție termică, prin care își schimbă culoarea automat datorită unui LED integrat: lumină verde (apă rece, sub 31 ° C), lumină albastră (apă caldă între 32 ° C - 43ºC, lumină roșie (apă fierbinte, între 44ºC - 50ºC) și lumină roșie intermitentă (apă foarte fierbinte, peste 51ºC). Nu are nevoie de baterii, culoarea se schimbă direct cu apa curentă, iar lumina se stinge automat când oprești apa.

Prin bilele sale ionice și bilele mineralizate, anghinarea are o capacitate puternică de filtrare, eliminând rapid clorul, metalele grele, bacteriile, pesticidele, sulful etc; inhibând creșterea algelor sau mucegaiului în cadă sau duș, contribuind la reducerea deteriorării pielii, părului și scalpului.

 

SIGUR, DURABIL ȘI NOU

Capul de duș cu senzor LED Feel Lagom® este fabricat din material de înaltă calitate, material ABS, cu o rezistență excelentă la coroziune și ecologic. Lumina nu se estompează, este durabilă ca nouă.

Amplasarea sa este foarte simplă. Are un conector universal de 20 mm care se adaptează la aproape orice duș și îl puteți folosi ca duș în înălțime sau duș de mână, întrucât încorporează un furtun standard. În plus, vă va permite să economisiți până la 50% din apă datorită sistemului său de plăci micro-perforate care reduce consumul și oferă un jet de apă mai plăcut și mai fin.

Este ideal pentru uz casnic și foarte sigur. Are următoarele certificate: CE / RoHs / EMC / PAH.

SPECIFICATII TEHNICE

  • Greutate: 205g
  • Măsurători: 24 × 8 cm
  • Referință: WA06ALC003
Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.