Capul de duș Feel Lagom® cu regulator vă va permite să vă bucurați ca niciodată cu cele trei stiluri diferite de duș: ploaie, masaj și mixt. Pe lângă relaxare, puteți filtra apa pe care o utilizați și purifica-o cu funcția sa de filtrare.

 

APA PENTRU GUSTUL TĂU

Dușurile tale vor fi și mai relaxante datorită acestui design modern care îți oferă să alegi cum iese apa. Puteți alege între modul ploaie cu o senzație plăcută fină și revitalizantă; modul de masaj crește presiunea apei și o focalizează pe un jet central pentru a o focaliza și a efectua un masaj relaxant; și modul mixt care creează o armonie perfectă între senzația plăcută de ploaie și relaxarea unui masaj perfect. Se adaptează în permanență la ceea ce ai nevoie în acest moment pentru tine.

Prin bilele sale ionice și bilele mineralizate, anghinarea are o capacitate puternică de filtrare, eliminând rapid clorul, metalele grele, bacteriile, pesticidele, sulful etc; inhibând creșterea algelor sau mucegaiului în cadă sau duș, contribuind la reducerea deteriorării pielii, părului și scalpului.

 

SIGUR ȘI DURABIL

Capul de duș Feel Lagom® Regulator este fabricat din material de înaltă calitate, material ABS, cu o rezistență excelentă la coroziune și ecologic.

Amplasarea sa este foarte simplă. Are un conector universal de 20 mm care se adaptează la aproape orice duș și îl puteți folosi ca duș în înălțime sau duș de mână, întrucât încorporează un furtun standard. În plus, vă va permite să economisiți până la 50% din apă datorită sistemului său de plăci micro-perforate care reduce consumul și oferă un jet de apă mai plăcut și mai fin.

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate: 170g

Măsurători: 22 × 7,5 cm

Referință: WA06ALC002

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.