SPUNE STOP SFORAITULUI! Roncopatia ( sforaitul ) este un fenomen larg raspandit , care apare in timpu somnului , si de cele mai multe ori perturba odihna partenerului de pat . Sforaitul inseamna un zgomot al aerului care intra pe un tract respirator mai ingustat in anumite portiuni. Cu cat aceasta formatiuni , sunt mai largi, cu atat aerul circula mult mai usor si se aude mai putin din sforait. Daca aceasta constructie a tractului respirator este mai ingusta, aerul trece mai zgomotos.

Aprobate de FDA si facute din BPA de calitate superioara si silicon medical de cea mai buna calitate!

Pachetul anti-sforait este solutia perfecta pentru un somn mai odihnitor, din materiale de inalta calitate si non-invazive. Pachetul contine 4 dispozitive pentru nas de diferite marimi . Design-ul acestor dispozitive imita anatomia nasului si ajuta la largirea constructiei tractului respirator pentru a asigura buna circulare a erului , astfel , scapand de zgomotul deranjant , si va ofera un somn linistit si odihnitor .

Si un dispozitiv anti-sforait pentru gura , foarte bun si pentru oamenii care sufera de bruxism. Acest dispozitv va scapa de sforait prin mentinerea usor a falcii, limba fiind atasat la maxilarul inferior, dispozitivul deschizand caile respiratorii si astfel restabileste respiratia linistita.

100% SATISFACTIE GARANTATA!

Confortabile si non-invazive aceste dispozitive anti-sforait pentru somn sunt usoare, practice si extrem de usor de utilizat. Purtati-le si veti uita ca sunt acolo toata noaptea, va veti bucura de ore de somn neintrerupte! Snoring Solutions ofera o modalitate naturala si fara efort de a rezolva aceasta problema neplacuta, cu avantajul suplimentar de a va proteja si dantura ca urmare a contracturii dintre maxilar si mandibula.

ATENTIE: Conform politicii de returnare si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsul se poate returna doar daca nu a fost testat, folosit si desigilat!

1 Review-uri

Foarte bun
E foarte bun pentru soțul tău dacă sforăie
la

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.