Roncopatia ( sforaitul ) este un fenomen larg raspandit , care apare in timpu somnului , si de cele mai multe ori perturba odihna partenerului de pat .

Sforaitul inseamna un zgomot al aerului care intra pe un tract respirator mai ingustat in anumite portiuni. Cu cat aceasta formatiune, nasul, , este mai larga, cu atat aerul circula mult mai usor si se aude mai putin din sforait. Daca aceasta constrictie a tractului respirator este mai ingusta, aerul trece mai zgomotos.

               Design-ul acestor dispozitive imita anatomia nasului  si ajuta la largirea constructiei tractului respirator pentru a asigura buna circulare a erului , astfel , scapand de zgomotul deranjant , si va ofera un somn linistit si odihnitor .

                Dispozitivele sunt fabricate dintr-un material de calitate superioara , non-invaziv ,si anume silicon medical , plastic fara BPA .

                Pachetul contine 4 perechi , in 4 marimi diferite + caseta .

ATENTIEConform politicii de returnare si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsul se poate returna doar daca nu a fost testat, folosit si desigilat!

1 Review-uri

Un preț bun
Te ajuta daca sforăi .
la

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.