Oglinda Feel Lagom® cu lumină LED integrată și ventilator spate este ideală pentru machiaj, bărbierit, îmbrăcarea lentilelor de contact etc. Este un accesoriu perfect pentru a fi așezat pe masa de toaletă, iar baza acestuia vă va permite să vă așezați confortabil accesoriile.

 

OGLINDA OGLINJOARA….

Oglinda are un diametru de 20,06 cm. Este rotativ și îi puteți regla poziția în sus și în jos cu 180 ° pentru a atinge unghiul ideal de care aveți nevoie în orice moment. Este foarte ușor, portabil, fără cabluri enervante. Vă va putea însoți în călătorii.

Are senzori tactili pentru a-și activa lumina LED integrată în oglindă pentru a ilumina fiecare detaliu al feței, fără a deteriora vederea; și, de asemenea, să activeze ventilatorul său integrat din spate, care vă va ajuta să vă asigurați că căldura nu afectează fixarea machiajului sau orice alt tratament de îngrijire a pielii.

 

ADAPTAT LA TOATE NEVOILE DVS.

Machiajul, bărbieritul, epilarea cu sprâncenele ... este perfect pentru orice tratament care necesită o precizie mai mare decât o face o oglindă normală.

Oglinda Feel Lagom® cu lumină LED integrată și ventilator spate include o oglindă suplimentară cu aspirație detașabilă, cu o mărire x5 și un diametru de 7,9 ", pe care o puteți plasa cu ușurință deasupra oglinzii principale, dacă aveți nevoie de ea.

O puteți curăța cu ușurință cu o cârpă moale și umedă.

 

CARACTERISTICI

  • Baterie: 4 baterii AA
  • Greutate: 480 g
  • Măsurători: 25 × 6,8 × 31,5 cm
  • Referință: HM09ESP001

feel-lagom

Nu există review-uri

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.