Un nou dispozitiv care va va ajuta sa economisiti atat spatiu cat si bani.

 

Dispozitivul are un capat tip periuta electrica si un cap tip irigator bucal pentru o curatare dentara cat mai eficienta.

 

Este ideal pentru cei care s-au saturat sa foloseasca ata dentara zilnic si pentru pacientii cu bracketuri, implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale. Produsul este recomandat pentru cei care calatoresc mai mult si au mai putin loc in bagaje. Se incarca ca un telefon mobil si se foloseste timp indelungat (pana la o saptamana).

 

Periuta de dinti electrica profesionala:  Periuța electrică de dinți are o viteza de oscilare de 40000 de vibratii pe minut, îndepărtând eficient resturile alimentare de pe suprafața dintelui.

 

Irigator bucal, rotie de pana la 360°: Pentru o curatare interdentara mai eficienta , și gingii mai puternice, actioneaza cu 1500 de pulsatii/min

 

Indicatii:

·         Curatare interdentara ( elimina resturile alimentare si placa bacteriana ramase intre dinti unde periuta nu poate curata eficient )

·         Ingrijieste gingiile ( dusul bucal elimina bacteriile,tartrul si resturile alimentare din zonele subjingivale care necuratate la timp pot provoca diverse afectiuni gingivale ) 

·         Curata pungile parodontale ( dusul bucal elimina prin spalare bacteriile aflate in pungile parodontale,care cauzeaza parodontoza,cu un flux de apa si bule de aer puternic sau bland ) 

 

Dispozitivul este fara fir si se alimenteaza pe baza de acumulator. Cu o singura incarcare poate fi folosit chiar si o saptamana fara o a doua incrcare. Iar datorită marimii sale compacte este foarte ușor de depozitat și transportat.

 

Beneficii :

·         dinti mai albi

·         respiratie proaspata mai mult timp

·         gingii mai sanatoase

·         ajuta la indepartarea placii dentare

·         eliminarea bacteriilor ce provoaca respiratie urat mirositoare

·         curatare eficienta a aparatului dentar

 

ATENTIE: Conform politicii de returnare si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsul se poate returna doar daca nu a fost testat, folosit si desigilat!

1 Review-uri

Ok
Periuța electronică e foarte bună și arată bine
la

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.