Aparat de masaj facial multifunctional cu efect de incalzire, antiimbatranire, vibratii, infrumusetare faciala, reducerea petelor.

ION NEGATIV+ MASA DE VIBRATIE: Cap de masaj confortabil cu tratament termic, imbunatateste eficient aspectul pielii datorita efectului ionic negativ, hidrateaza pielea si reduce oboseala ochilor prin vibrati, deschide porii din piele si maximizeaza absorbtia produselor de ingrijire a pielii, imbunatatind eficienta cremelor.

Instrumentul de ingrijire a pielii cu otel compact: o ingrijire delicata a pielii care mentine o temperatura de 40-45 de grade. Culoarea galbena si rosie poate imbunatati circulatia interioara a fetei pentru a promova circulatia interna a pielii interioare si pentru a imbunatati capacitatea de reparare. Deci, colagenul va fi regenerat rapid

INTRETINERE MULTIFUNCTIONALA: Ajuta la imbunatatirea pungilor de sub ochi, a petelor intunecate, a edemelor si a oboselii ochilor pentru a obtine un efect de reducere a pielii care intarzie imbatranirea.

Dispozitivul de iluminare rosie albastra: Lumina rosie se concentreaza pe pielea ridata, lumina albastra se concentreaza pe calmarea pielii, reducand linia fina. Lumina rece albastra va relaxeaza ochii si estompeaza ridurile fine.

Descrierea produsului
Fabricat din materiale cristaline, este eco-prietenos si non-toxic, sigur pentru piele.
Acest aparat de masaj poate imbunatatii circulatia sangelui si accelereaza metabolismul, eliminand ridurile
Acest aparat electric de masaj pentru ochi ofera o terapie cu lumina, vibratii, un ion negativ intr-un singur set, are un efect deosebit in imbunatatirea circulatiei sangelui, ajuta la regenerarea colagenului, reduce umflarea, hidrateaza pielea si amelioreaza oboseala ochilor.

 Dispozitiv de ingrijire a ochilor cu ion negativ si vibratii usoare.
1. 40-45 ℃ temperatura constanta: galben-infrarosu- lumina poate imbunatati circulatia sangelui si ajuta regenerarea colagenului pentru a reduce inflamatia.
2. Lumina rosie se concentreaza pe ridurile pielii, lumina albastra se concentreaza pe reducerea inflamatiei si calmarea pielii.
3. Masajul cu ioni negativi si vibratii: imbunatateste eficient absorbtia pielii datorita efectului ionic negativ, hidrateaza pielea si inlatura oboseala ochilor prin vibratii.
4. Protectie la supraincalzire: Se va opri automat dupa 3 minute, economisind energie. Cu un comutator tactil avansat, este usor de utilizat.
5. Este un aparat compact si usor de transportat.

2 Review-uri

pret foarte bun
Mi-am cumparat de curand, e foarte fain :)
la

Ok
Face un masaj extraordinar la ochi
la

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.